e-Twinning Project(Democratization in Education and Citizenship Education)
“Our English teacher Cansel TOPUZ is conducting the eTwinning project ‘ We Have a Home in Every Corner’ with 7th grade students at Asal College”
eTwinning is a platform that helps schools in different countries work together online. In this project, we used eTwinning to meet new friends from other countries, share our ideas, and do activities together. We learned how to work as a team, respect different cultures, and use technology in a safe and smart way. We also learned more about democracy, being a good citizen, and how we can make a difference in our schools and communities.
eTwinning Projesi(Eğitimde Demokratikleşme ve Vatandaşlık Eğitimi)
“Asal Koleji 7. sınıf öğrencileriyle İngilizce öğretmenimiz Cansel TOPUZ, ‘Her Köşede Bir Yuvamız Var’ adlı eTwinning projesini yürütmektedir.”
eTwinning, farklı ülkelerdeki okulların internet üzerinden birlikte çalışmasına yardımcı olan bir platformdur. Bu projede eTwinning sayesinde başka ülkelerden yeni arkadaşlarla tanıştık, fikirlerimizi paylaştık ve birlikte etkinlikler yaptık. Takım olarak çalışmayı, farklı kültürlere saygı duymayı ve teknolojiyi güvenli ve akıllı bir şekilde kullanmayı öğrendik. Ayrıca demokrasi, iyi bir vatandaş olma ve okulumuzda ve çevremizde nasıl fark yaratabileceğimiz hakkında da daha çok şey öğrendik.
Tamam